Slide background

Menu van oud naar nieuw 2017- 2018
Menu de réveillon nouvel an 2017 – 2018

******

Glas champagne blanc de blancs , met hapjes van de Chef

******

Krokante millefeuille met sesam en maanzaadjes, gemarineerde Schotse wilde zalm in Filliers gin, sausje met japanse yuzu citrus en tuinkruiden, Avruga kaviaar

millefeuille croquant , au sesam ,saumon d’écosse mariné au gin Filliers , sauce avec yuzu japonnais , herbes jardinières , caviar de Avruga

Chateau Bon Baron, chardonnay 2013, Dinant

******

Langoustestaart, en st-jacobsnootje met luchtig sausje van kreeft , risotto met groene asperges en boschampignons

Queue de langouste et coquille st-jacques , sauce nantua , risotto avec champignons du bois et asperges vertes

Chateau Chablis tremblay , chardonnay ,Bourgogne

******

Fris intermezzo sorbet van wijnperzik met vleugje vodka premium

sorbet de pêches de vigne , goüt de premium vodka

******

Médaillons van hertenkalffilet, sausje van oude port , winterse garnituren

Médaillons de filet de fâon , sauce de vieille porto rouge , garnitures d’hiver

Château Braneyre 2008 , Haut Médoc

******

Gratin van rode fruit met sabayon op basis van muscato d’Asti en vanilla bourbon ijs

Gratin de fruits rouges, sabayon à la base de muscato d’Asti et glace vanille bourbon

Muscaly, vin moelleux , hungary

******

Koffie met de nodige afsluiterkes

Café ou mokka avec les mignardises

******

Glaasje champagne aangeboden om 24u op het nieuwe jaar 2018

menu aan 100 EURO

menu met alle aangepaste wijnen, waters aan tafel , en koffie inbegrepen 130 euro

Betaling op rek nr be20068908087856
75€ voorschot pp.

menu met aangepaste wijnen, alle dranken aan tafel en dranken inbegrepen in de bar tot 2u , aan 150 euro (softdranken, bier en huischampagne)

Na het eten kan u afzakken naar de bar beneden met dansgelegendheid.