Slide background

Suggesties

St-jacobsvruchten ,chutney van witloof en jonagold appel ,wittewijn saus en curry madras
Coquilles de st-jacques poêlées ,chutney de chicons et pommes, sauce vin blanc au curry doux madras
VG25HG30
Plankje spaanse charcuterie , coppa –chorizo –mangalica ham
Planche charcuterie d’espagne , coppa – chorizo – jambon mangalica
20
Bord mangalica ham assiette de jambon mangalica
Planche de jambon mangalica
22,00


HAZEPEPER , jonge aardappelen, chutney van boskoopappel, veenbessen
Civet de lièvre , ,pommes natures , chutney de pommes ‘boskoop’ , airelles
28
Gebakken ROGGEVLEUGEL , klassieke botersaus met kappers en appelkappers
Aile de raie poêlé , classique , sauce beurre aux câpres
24,00
Filet van HERTEKALF , oesterzwammen, zalfje van jonge erwtjes, knolselderpuree
Filet de fäon , pleurottes , pommade de petits pois , puree de celeri blanc
30,00
Ijs van rode neuzen, crumble en coulis van rode neuzen,krokantje van amandel
Glace de cuberdons , crumble et coulis de cuberdons, croquant d’amandes
9,00
Moelleux au chocolat pure - moelleux van donkere chocolade 10,00